Hip Hop


Hip hop handler om personlig stil og uttrykk. Det er en energisk og kul dansestil. Du trenger ikke å ha danset før for å begynne på hip hop, men hvis du vil bli raskere flink til å danse, anbefales det å ta en teknikk-time i tillegg, som f.eks. jazz eller ballett, da vil du forbedre både styrke og koordinasjon.

 

 

Hip hop kids

Dette er en kul og morsom danseklasse for de minste(fra ca. 5 år). Mange småtroll er veldig glade i å danse og bevege seg, men ikke alle ønsker å bli ballerinaer. I denne klassen lærer de koordinasjon, uttrykk, og danseglede! Hip hop kids passer like godt både for gutter og jenter. Avlyst grunnet få påmeldte!

 

Hip hop 1

Dette er en hip hop klasse for nybegynnere og de som har danset litt fra før(fra ca.8 år). Denne klassen består av enkel oppvarming, innstudering av grunnleggende hip hop trinn og uttrykk, samt masse morsom koreografi!

 

Hip hop 2

Denne klassen består av en enkel oppvarming, innstudering av grunnleggende hip hop trinn og uttrykk, og masse morsom koreografi! Hip hop 2 er fra ca. 12 år og passer for nybegynnere og de som har danset litt fra før. Avlyst grunnet få påmeldte!

hip hop 1